I WANT TO READ YOUR BLOG

The plan when i started to blog in English was that I would translate the nowegian text to english, but I can't really be bothered, so I just asume that everyone understands and can read.

Well, I really whant to find some cool blogs to read. I'm have never followed any blogs, but I have some that I check sometimes.  Most of the blogs are not Norwegian, but if you don't have any problems with the language, check these blogs out: (Linked directly to the blogs)

froufrouu.com
kisforkani.com
ftbh.blogspot.com
imfancy.blogg.se
madamejulietta.blogspot.com
www.nadjaseale.com
handsoffmylouboutins.blogspot.com
xiaoxizhang.com
thegoldendiamonds.com
cheyennemeetschanel.com
charlotterouge.pl


Photo:We<3It.com

My point with this post was, if you know you have a interesting blog, if you think you blog about something I would be interested in, or are casual and laydback, as I like it, then comment here and I'll definetly check your blog out!

TIL DERE SOM IKKE LIKE ENKELT FORSTÅR ENGELSK! JEG VIL LESE DIN BLOG! KOMMENTER I FELTET UNDER, SÅ FÅR DU GARANTERT ET BESØK, OG KANSKJE TIL OG MED EN NY LESER!Peace!!

5 kommentarer

Kristine Broens fotoblogg

14.des.2011 kl.11:24

http://kristinebroensfoto.blogg.no

Iris Taklo

14.des.2011 kl.18:04

Jeg skal sjekke ut alle de du har linket til, men først skal jeg gi deg noen jeg leser som er ganske interessante. Har jo også fått med meg at du ikke er fan av outfitblogger, haha, men det er noen som er mer enn det, på en måte. At det ligger historie og sjel i bildene de tar :) Så jeg linker med de også, jeg. De er verdt å sjekke ut!

svensk: http://nyheter24.se/modette/angelicablick/

Norsk: http://livingdoll.modette.no/

Norsk (og helt utenom den typiske bloggverdenen) http://www.linniiie.com/

Engelsk (hvert fall bloggen): http://www.fashiontoast.com/

Også ei norsk jente som jeg tror bor i Skottland eller noe med kjæresten sin (veldig dyp og fin): http://ihavedreams.blogg.no/

Håper du liker noen av dem :D

Grethe Marita

14.des.2011 kl.18:44

Iris Taklo: Jeg har ikke noe imot outfitblogger, det som irriterer meg er outfitbloggere som tror de har sååå bra stil og egentlig suger. Spesielt rosabloggere :P For de fleste jeg linket til, de er fashion loggers, men de er sååå bra!

Iris Taklo

14.des.2011 kl.23:43

Jaa, jeg fant ut det etterpå når jeg sjekket linkene dine :D hehe! Fikk meg noen nye favoritter, så tusen takk :)

Grethe Marita

15.des.2011 kl.00:31

Iris Taklo: You welcome! Bra saker!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits