WINTER? TSs..

Desember here in Kingston is nothing near winter compared to the Norwegian winter. I had a wonderful day walking around in town, enjoying the Desember sun. I did some Christmas shopping, and are nearly done now. Some few things left. It wasn't even that cold! It was more like spring or maybe early fall. But I love England for that. It's just fall the whole year, and fall is my fav. time of the year!Outfit, tss.... it's only my coat.


Photo: Privat

Peace!!

2 kommentarer

Christopher

11.des.2011 kl.12:34

What!? Prøver du å si at du ikke savner den crazy bussturen da bussen kjørte i grøfta og vi gikk rett gjennom den dype snøen..

Grethe Marita

12.des.2011 kl.01:00

Christopher: Ofc not! Jeg elsker den norske vinteren, sååå vakker, spesielt den velfungerende trafikken da! hah

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits