ENERGINIVÅ/ ENERGYLEVEL

De siste dagene har jeg bare gått rundt og vært skikkelig ekkel. Jeg har ikke sminket meg i det hele tatt, satt håret opp i en knute eller bare latt det slenge. Jeg har ikke brydd meg om klærne mine ser bra ut, og jeg går bare i t skjorter hele tiden. 
Ikke nok med det, men jeg har også spist veldig feil de siste dagene. Så de siste dagene før jeg drar hjem til jul så skal jeg bare spiste frukt og grønnsaker. Tror det er det som har gjort meg så slapp og stygg i det siste, jeg har ikke samme energinivå, og jeg føler jeg breier meg ut både her og der. Og det må jeg få en stopper på, det er ikke sånn at bare fordi jeg ikke er på utkikk etter noe kjæreste, eller jeg ikke trenger å se bra ut for noen så skal jeg slutte å passe på hvordan jeg ser ut. Så ja, jeg trenger virkelig inspirasjon og ikke minst motivasjon. Siden kroppen min har blitt så vandt med all drittmaten, så er jeg stadig på utkikk etter drittmat. Jeg rett og slett må slutte!

The last couple of days I've been walking around being dirty and gros. I haven't bothered to put on makeup, I haven't done my hair, I haven't cared if my clothes looks nice, and I wear ugly t-shirts all the time. 
Not only that, but I have also eatin really unhealthy lately. Så the last days before holydays I'm living on fruits and vegetables. I think that is the same reasin that made me out of energy and ugly. I don't have the same energylevel and I feel like I'm growing in all directions. And that needs to stop. It doesn't mean that just because I'm not looking for a dude I don't have to look after myself. So I really need inspiration and motivation. Because my body have been used to all the fast food I keep craving it all the time. I just have to stop!!

Photo: We<3it

Peace!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits