OVERSETTELSE/ TRANSLATION

Idag har vært min lengste dag (sammenhengende) på skolen siden jeg egynte. I og med at jeg bor rett rundt hjørnet, så drar jeg som oftest hjem og spiser, slapper av osv, før jeg drar tilbake. Men idag så har ethnography gruppa jobbet med et prosjekt, vi ble så å si ferdig, så satt vi på skolebaren og koste oss. 
Subway.

Jeg har også fått mange "klager" på at bloggen er på norsk, så jeg har bestemt meg for å gjøre som Ebba Zingmark, og lage et lite oversatt paragraf om hva som jeg har skrevet. Om det blir ekstremt lange innlegg, så kommer jeg nok ikke til å oversette alt, kanskje et sammendrag. 

Photo: We<3It

Today have been my so far longest day on school since we started. ecause I live so near, I just go home to eat and relax before my next lecture og whatever. Today my ethnography group and me work on our poster, and we managed to finnish, isj. So after we just sat at the uni bar and had a good time. Subway.

I have also gotten a lot of "complainings" because I write the blog in Norwegian, so I decided to do as Ebba Zingmark and make paragraph of what I have written in English. If I write really long posts, then I can't be bothered to translate everything, so I'll make a summary. 

Peace!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits