LUKE #3

Min julekalender er ikke særlig spennende. Jeg har en Thommas Toget sjokoladekalender, og sjokoladen er ikke noe god engang. Uansett, jeg har kjøpt meg digitalkamera. Jeg har jo min kjære speilrefleks, men det er ganske praktisk med et digitalkamera, et lite et jeg kan ha i lomma og ta med på fest osv. Det er litt kjipt å gå rundt å ha ha med seg speilrefleksen. Den er så tung, og om den blir ødelagt eller stjelt så gråter jeg!! 

Akkurat nå så sitter jeg og lakker neglene, hvorfor jeg skriver dette? Fordi jeg skal nemlig til central London med Christopher, en jeg bor med, vi skal lunsje, så skal vi til leiligheten hans og stelle oss, så er det middag, så er det hjem og stelle seg igjen så skal vi ut. Det er en av bestevennene hans bursdagsfeiring, så det blir fyrverkeri og designersko og som jeg gleder meg! 
Jeg hater vanligvis outfit bilder, fordi det er kjipt og rosablogging eller topbloggere som gjør det, ok, jeg hater det ikke FORDI de gjør det, men bloggen min skal ikke være om klærne mine! Og hvorfor noen bryr seg om hva andre ahr på seg skjønner jeg ikke. Dessuten, er det så viktig, her: www.lookbook.nu. Men siden for første gang skal ha på meg mine nye NIGHT WALK, så skal jeg jammen ta noen bilder. Blir sikkert mere event bilde enn "outfit" bilde. 

Ha en fortsatt god helg!


Peace!!

2 kommentarer

E

03.des.2011 kl.16:37

Liker bloggen din!

Grethe Marita

05.des.2011 kl.14:33

E: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits