1. DESEMBER

Det tok hele en dag før jeg gav opp og prøve å holde meg til et innlegg pr dag. Men noen ganger så er det egentlig ikke noe vits i å skrive, om man ikke har noe å skrive om eller inspirasjon til å skrive noe meningsfult. Nei. Ikke alle innlegg har vært meningsfulle. Hele denne uka så har jeg bare slappet av. Igår var det streik på skolen hvilket betyr at jeg har hatt til sammen en time med skole på de tre siste dagene. Jeg har vært på Boots og fremkalt masse random bilder som jeg har dekorert hele rommet mitt med, og ikke minst har jeg kjøpt med en bok: Test Your Cat, the cat IQ test. Jeg vet, jeg er rar, men hey, jeg vil finne ut om Mitchi er smart eller ikke. Sikkert ikke. 

Idag er det også første dagen i desember som betyr at første luke i kalenderen kan åpnes, men nei, jeg har ingen. Jeg skal begynne å se serien på TV2 i det minste. Jeg savner Norge nå som det begynner å nærme seg juletider. Her så er det fortsatt høst, og det blir vell ikke kaldere heller. Toppen tre uker snø får jeg, og nei, jeg klager så absolutt ikke. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits