HELGE UPDATE

Jeg har ikke hatt så mye å blogge om om dagen, but I'm trying to keep up the good work. Jeg har hatt en bra helg. På fredag var jeg med Connect gruppene fra Surrey, altså området her jeg bor, og hadde en pre-G fest. Men søndagsmorgen klarte jeg å forsove meg, så jeg fikk ikke vært med på G-live møte. So annoyed! På lørdag var jeg med Sorayya på en hjemmefest, var allright. Men var no så sliten etter.

Ellers har jeg bare slappet av, gjort litt lekser osv. Nåskal jeg til byen en tur for å kjøpe en bok, og selvfølgelig prøve å finne et anntrekk til lørdagen. Skal bli med Chris til London for å feire bursdagen til en venn av han. Det blir bra. Det blir også første gang jeg kommer til å bruke de nye skoene mine. Så jeg har en blazer, sko så må jeg finne enten en kjole eller noe som matcher til resten. Jeg fant den perfekte shortsen, jeg kjøpte den også, men uten å  prøve, og de hadde ikke min størrelse lenger da jeg gikk tilbake, og en annen kjole var AKKURAT det jeg så etter, men den kostet 175£! Heeell no! Jeg har ikke råd til å betale nesten 2000 kroner for en kjole, som jeg planlegger å bruke en gang. 

Idag har jeg brukt store deler av dagen på å rydde rommet mitt, og vaske litt. Nå skal jeg gå ut emd søpla, for det er desverre min tur. Så skal jeg handle mat, har ikke spist frokost engang. Vil ha pasty!

Peace!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits