BLOGG KOMMENTAR

Noe som irriterer meg så syyykt mye er folk som kommenterer, " hei, fin blogg, fint om du kommenterer tilbake på min blogg!" . Hvorfor kommenterer folk sånn, vil ikke dere ha kommentarer som faktisk har noe med saken og gjøre eller er personlige, ikke, hei, takk for kommetar! Dere sløser bort tiden. Jeg foretrekker å ikke få noen kommetarer enn å få en takk kommentar eller kommenter på min blogg kommentar. Geez. Jeg har større forståelse for for dere som er fjorten år, men seriøst! Ikke bruk tiden deres på min blogg om dere vil få kommentarer. Jeg kommer mest sansynslig ikke til å gå inn på bloggen deres engang. 
Jeg leser knapt blogger fra blogg.no. Det hender en gang i blandt at jeg sjekker ut topplista, også går jeg inn på de jeg har som venner her hvis de har en interesant overskrift, ellers så har jeg mine favoritter og jeg leser for det meste utenlandske blogger. Det har jeg alt blogget om, so please! Don't even bother!


MINI BANAN!!!!!!   BANANA DE ORO!

Peace!!2 kommentarer

danarki

27.nov.2011 kl.22:18

SV: Takk takk!

Folk legger vel igjen sånne kommentarer hovedsaklig for å rette trafikk mot sin egen blogg. Jeg får heldigvis ikke så mange slike, men de jeg får ignorerer jeg :)

Grethe Marita

28.nov.2011 kl.17:12

danarki: Ja, det er jo derfor de gjør det, men det er bare veldig irriterende siden jeg ikke kunne brydd meg mindre! :P

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits