Blogg.no/moteblogg/irritert.no

Jeg er blitt mere aktiv på blogg.no, jeg er blitt flinkere til å oppdatere hver dag og jeg er også blitt flinkere til å lese andres blogger og ikke minst kommentere. En av favorittene nå er tonnabrix.blogg.no. Bra tegninger, bra opplegg de driver på med! Jeg skal hvertfall følge med. Ellers så synes jeg det er artig å lese kjentes blogger. Som f. eksempel lineklaastad.blogg.no, syns slikt er gøy. Det er selvfølgelig mange ganger jeg går inn på blogger som intreserer meg null, men jeg sitter likevell som en idiot og leser alt det ubrukelige om dagens outfit, og om hvorfor de bruker canada goose osv osv osv. BORING!

Photo: We<3It.com

Det verste jeg vet er såkalte "moteblogger" der de skriver om antrekket de har på seg og som ser helt likt ut som alle de andre tusen antrekkene de har hatt på seg tidligere. Tights med en stram lengere singlet er ikke et antrekk, det er det du bruker under klerne dine når det er kaldt!
Skal du først starte å lese moteblogger så må dere ut at blogg.NO. Her er mine favoritter!
froufrouu.com
kisforkani.blogspot.com
cheyennemeetschanel.com
ftbh.blogspot.com
xiaoxizhang.com
imfancy.blogg.se

READ IT. EAT IT. MEMORIZE IT. Noe annet som jeg har fått litt dilla på om dagen er house/drum and base/ Dubstep. Liker spesielt godt remixes of old songs. Og denne sangen, jeg liker Miike Snow veldig godt, og denne sangen var en ganske så allright remix!

Peace!!

Én kommentar

Hanne

25.nov.2011 kl.15:58

Haha, jeg elsket denne kommentaren: "Tights med en stram lengere singlet er ikke et antrekk, det er det du bruker under klerne dine når det er kaldt!"

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits