Skogalskap

Jeg er syk i hodet. Men er det rart? Hvordan er det mulig å ikke forelske seg i hvertfall et par av disse skoene. Jeg derimot har helt klart funnet min favoritt skodesigner, jeg liker jo selvfølgelig Gasoline Glamour, men det er litt utenfor min prisklasse, så har vi Finsk, som også er gnakse dyrt, House of price, All Caps, To Be Announced osv. Jeg elsker crazy sko. Elsker sko generelt! Neste skoene på handlelista er ikke noen av disse designerne, men husker ikke navnet på skoene, men må dra inn til Central, til Topshop på Oxford for å kjøpe de. Der jeg fant de. Ok, skogalskap, jeg vet min diagnose. Men jeg er tross alt en jente da, og dette er en ganske vanlig diagnose blandt oss.Photo's: Solestruck.com

Peace!!

4 kommentarer

linda-mari-motestudent i London

23.nov.2011 kl.15:46

Likte de med spikes!

Iris Taklo

23.nov.2011 kl.15:58

sv: Gå på Picnik.com :) Masse redigeringsgreier der, bare trykk deg rundt, det meste er gratis (det som man kanskje må registrere seg og betale for er de effektene hvor det står skrevet Picnik) Men masse kult og gratis der :D Husker ikke hva jeg brukte i disse bildene, men det var i hvert 60's (rundere kanter og gammeldags farge) og en eller annen "tegneeffekt" som jeg skrudde litt ned på en måte.

Iris Taklo

23.nov.2011 kl.16:00

Så kult at du bor i London :O Heldig!! Lykke til med studeringen og alt :)

Iris Taklo

23.nov.2011 kl.16:01

Åja og tannblekingen! haha. Jeg syns de funka bra først, men nå syns jeg ikke de var så veeeldig bra likevel :S Det er akkurat som at de ser hvitere ut i starten, også forsvinner det litt. Men jeg er jo ikke helt ferdig med "kuren" enda da, så får se hvordan det blir til slutt :)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits