Sy-hyyk

Hvor er mami når jeg trenger henne! Jeg trodde jeg var på bedringens vei, men så våner jeg i natt og klarer ikke sove mere, jeg har vondt i hodet og er øm i hele kroppen. Så nå sitter jeg her da, med feber. Blir ikke noe møte med Connect gruppa fra Hillsong idag.
Jeg dro til timen idag da, men når jeg kom fram til skolen så var brannalarmen på, sikkert en test, så ventet utenfor i nesten 20 min før jeg fikk gå inn, der satt jeg i timen men ble ganske fort dårlig, så under pausen forsvant jeg bare. Får bare ta det igjen. 

Men seriøst! Jeg orker ikke være syk lenger. Idag skal jeg bare slappe av så kroppen min faktisk kan recover! Jeg har jo faktisk ikke fått slappet av en eneste dag, og jeg kan ikke gå glipp av timene imorgen, for jeg har to prøver!

Kill. Me.
(Ps: bildet er selvsagt ikke fra idag, men dere vil seriøst ikke se meg idag)
 


Peace!!

2 kommentarer

Frida gribben!

23.nov.2011 kl.17:04

Karma når du kaller meg hipster! Neida. God bedring <3

Grethe Marita

23.nov.2011 kl.21:03

Haha, ass.... <3 Det kommer rett fra hjartet!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits