Kreativ

Jeg hadde ikke min beste dag igår, og det faktum at rommet mitt er blitt det nye møtestedet hjalp heller ikke så mye! Men idag strømmer kreativiteten inn i hodet mitt. Jeg elsker dager som dette, dager jeg ikke trenger inspirasjon fra utsiden engang! Men jo, det er også litt isnpirasjon fra utsiden, for jeg har nemlig bestemt meg å lage mine egne Gasoline Glamour sko.  Så nå skal jeg en tur til sentrum for å handle litt mat først og fremst, jeg skal også handle litt julegaver men jeg skal være på utkikk etter de perfekte skoene å gjøre om og så må jeg jo se etter perler, steiner og alt slikt. Nagler kan jeg kjøpe på BodyMap i Norge. Så ja, får se om de er ferdig til nyttår. 


Photo: Privat

Peace!!

2 kommentarer

Nora Nymo Fikse

23.nov.2011 kl.07:15

Kul header, og fin blogg! :)

welikethis.blogg.no

Hajoken

23.nov.2011 kl.13:20

Takker, coool og høre. Vi har nylig fått støtte nr.2 fra Gjensidige til og reise rundt med VENDEPUNKT prosjektet vårt. 2 nye år med reising i hele landet, kanskje vi dukker opp i Larvik? Vi har spillt konsert der for ca 5 år siden i allefall.

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits