Hår osv

I think my hair is turning lighter/pinker... wuææ! Ja! Jeg tenker på det, jeg er lei av håret mitt. Jeg vet jeg egentlig ikke burde gjøre en så drastisk endring så raskt, for alle har den fasen der de er dritt lei håret sitt, og akkurat nå er det hårfargen som er et problem. Jeg orker rett og slett ikke å ha det sånn mere.   MEN!jeg kommer ikke til å farge håret mitt med det første. Ok, om to måneder så er det bursdagen min, sånn ca på dagen idag, vell, to måneder og en dag da. Men uansett, jeg tror jeg vil farge håret mitt når jeg er hjemme igjen fra Spania? Eller skal jeg gjøre det rett før jeg drar hjem? Eller skal jeg ikke farge det i det hele tatt? 

Ulempen ved å farge håret mitt slik jeg vil ha det er at det kommer til å bli ganske slitt siden jeg må bleke det osv. Det er så kjipt.
Fordelen ved å farge det lysere er at om jeg er misfornøyd kan jeg alltid gjøre det mørkere igjen. 
Så her står jeg og lurer på hva jeg burde gjøre, jeg føler jeg bør endre noe. Jeg klipper ikke håret kortere, eller lugg, selv om jeg har fundert litt på det og, men nei jeg vil ha lysere hår rett og slett. Selv om det egentlig skal være sånn at man har mørkere hår nå man går mot vinter og lysere på sommer, but hey, I never did as the rules said, specialkid. Jeg vet. Jeg høres ut som en reet. Men ja, you get the point!!

 


Peace&Love

4 kommentarer

«3 Merete Sandelin

20.nov.2011 kl.16:41

dritkult bildet.

Grethe Marita

20.nov.2011 kl.17:36

«3 Merete Sandelin: Ja, det er ganske fett. Husker ikke hvor det er fra, helt sikkert we heart it!! (Y)

<3 Jenny Josefine

20.nov.2011 kl.17:47

Sv: Ja,det vet jeg

THECOCO - Camilla

20.nov.2011 kl.18:12

Du setter den rundt en høy/lav hestehale, og dekker ringen med ditt eget hår, sett enda en strikk over (for å ha kontroll på at ikke håret sklir av) og så fester du hårendene rundt omkring dotten med sånne små flisespenner(?). Kjempelett! Du burde kjøpe :D

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits