Klesskapsplass, interessant

Breaking Dawn  var råbra! Men mange ting som ble for ulikt fra boka, igjen... men hva skal jeg forvente? 

Uansett. Idag så har jeg ikke hatt mye å gjøre, så det jeghar gjort, siden jeg har så liten plass til alle klærne mine i klesskapet her i Kingston er at jeg har tatt bilde av alle kjolene mine, av alle toppene osv som jeg vet jeg bruker minst, så la jeg dem i en av koffertene under senga, så vet jeg at om jeg lurer på hva som er i den kofferten, så er det bare å kikke på bildene! 
Selv syns jeg det er en ganske så allright idé!!  Selv om det ikke er verden mest spennende innlegg!

Annet spennende som har skjedd i det siste? Dette:
Foodbin gone crazy!!!


Det er dette som skjer når man bor med gutter som ikke følger reglene og tar ut søpla hver dag slik den egentlig skal. Jeg er så lei. Nå har Jack, Sorayya, Chad, Chris og meg inngått en pakt. Vi deler ikke noenting lenger, nå setter vi våre egne ting på plass i våre skap, skuffer osv. Men det verste er at selv om jeg har gjort det, så har noen vørt i skuffen min og tatt tingene mine. Så jeg skal begynne å legge de i skapet jeg kan låse, så skal jeg faktisk låse skapet mitt hver eneste gang, selv om det er mer arbeid, men to ekstra sekkunder, det driter jeg i så lenge jeg får ha tingene mine i fred og rent. 


Photo: Privat

Peace!!!


2 kommentarer

Catharina

25.nov.2011 kl.14:05

du har dritfine øyenbryn!!

Grethe Marita

25.nov.2011 kl.14:24

Catharina: Haha, tusen takk :P

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits