Braking dawn

Idag er det én dag igjen til BREAKING DAWN premiære! Gleder meg! 
Jeg vet det er fjortis, men jeg har faktisk lest bøkene også, og jeg syns de er kjempe bra! Og folk klager på de, fordide ikke er ekte vampyrer. Og jeg er enig, for all del, men det er ikke det bøkene handler om, det er ikke en historie om vampyrer, men en kjærlighetshistorie som tilfeldigvis har med vampyrer... 

Yeah, just call me a thirteen year old girl!!!! haha....

2 kommentarer

Christopher

17.nov.2011 kl.14:07

Selv om dette er litt off topic mth innleggets innhold, så må jeg bare si at jeg savner våre stunder sammen (til tross for betydelige forskjeller..) Blir lite med McDonals mat, dissing av Gritta, julekåte Connie og ymse annet buss snacks - Vi snakkes!

Grethe Marita

17.nov.2011 kl.14:38

Awwh <3 Du er skjønn da! jeg savner stundene våre jeg og! Jeg prøver å fylle tomrommet med en annen christopher...som også er høy og blond. Haha, men ingen kan måle seg med deg! <3 Du får komme å esøke meg snart :) Så får vi ta en mc donald julemiddag!(Y)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits