The Crystal Bra

Er det verdt det? Første gang jeg så den var på lookbook, så ser jeg Ju poster et innlegg på sin blogg om den, og den er ikke sååååå veeeeldiiig dyyyr! 500kr for en BH er vell så å si samme prisen som du finner i en undertøysbutikk i Norge? Er det ikke? Den er super lekker! Og kan bruker i alle mulige måter. Bare tenk deg en gjennomsiktig topp med den under istedet for å bruke de skitne Bik Bok bhene som alle fjorten åringene bruker! So much better! 
Men jer er så usikker, føler jeg har brukt sååå masse penger i det siste, at en BH til 500 kr er det siste jeg burde bruke penger på. (egentlig har jeg ikke brukt så mye penger, bare føles sånn ut siden jeg handlet mat igår og genseren, kjære mamma, jeg er kjempe flink til å passe på pengene mine). Og til dere andre, jeg har et budsjett hver måned som jeg ikke overstiger i det hele tatt!!!!!!!!!! Jeg lover! Men må nesten starte å handle julegaver nå istedet for å være så ego!


Photo: thecrystalbra.com

Peace!!!


5 kommentarer

Hanne

18.nov.2011 kl.15:29

Det er ikke noe å lure på, KJØP DEN!!!

Charlotte Photography

19.nov.2011 kl.22:15

sv: Tusen takk for søt kommentar!

Grethe Marita

20.nov.2011 kl.00:21

Charlotte Photography:Bare hyggelig, stå på! (Y)

Anneli

21.nov.2011 kl.16:50

Syykt fin! KJØP DEN!! Jeg har en svart med perler og paljetter som kostet 1200. DET er mye penger ;p

Grethe Marita

22.nov.2011 kl.13:40

Anneli: Seriøst? Wow! Ok, kanskje jeg skal investere de pengene i den da!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits