Bik Bok by Jenny Skavlan

Er det verdt det? Jeg er helt gal! Nå så kom akkurat den nye Jenny Skavlan kolleksjonen inn til pre-launch i flagship butikken i Oslo. Jeg var en tur innom nettet, og såå mye fint. Elsker temaet med fuglene, og bildene er kjempe fine.
Jeg har allerede funnet meg årets julekjole, det ser ut som en kjole som  en jente med kurver fint kan passe (nederste bilde). Jeg er så forelsket! Endelig en som har skjønt det! Liker veldig godt at det er noe 40-talls over kjolene, de er veldig søte. Jakken er vannvittig fin, men nå har jeg alt for mange jakker, så det blir ingen jakke på meg, men antrekk i bilder nummer tre, det skal definitivt bli mitt. Det eneste som jeg ikke likte var at skoene var alt for like Jeffrey Campbels litas. Men hva skal jeg gjøre med det, jeg holder meg til ekte vare hvertfall.

Men, det jeg lurer mest på er når kolleksjonen kommer til alle andre butikker! Som f. eks den eneste Bik Bok i hele landet her, i central London, hvorfor er det ikke en her i Kingston. Svigerinna fortalte at det pleide å være en her, men Bik Bok går visst ikke særlig bra her i England, noe som jeg syns er rart, for alle digger klærna mine når jeg har på meg noe fra Bik Bok, generelt norske varer. Det er det jeg sier, Norge er best! Haha...photo: BikBok.com

Tell me when Bik Bok in Oxford street get it!
Peace!!


3 kommentarer

«3 Merete Sandelin

16.nov.2011 kl.15:24

liker det! :D

proudtobedifferent

16.nov.2011 kl.16:16

Noe fint :D

Grethe Marita

16.nov.2011 kl.18:16

«3 Merete Sandelin: Jaa...det er kjempe masse fint!!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits