Nok en onsdag

Gjett hva jeg har kjøpt meg!!?!?!?!?   Det er egentlig ikke så big deal, men siden jeg ikke liker at folk sitter direkte på dyna mi osv, så kjøpte jeg meg en super digg pels ting til å legge over! Pledd eller noe (ikke ekte pels). Den kostet meg hele 15£ på Primark. Det vil si så mye som 150 ,- isj... Jeg føler meg som en katt når jeg ligger på den.
Annet innkjøp: En ganske så allright ring, og en genser som jeg tidligere har sett etter, men da jeg var der sist så hadde de bare størrelse åtte igjen, men nå var plutselig størrelse fjorten der!!!  ELSKER fargen!  Egentlig skal jeg ikke handle så mye, men jeg tenkte at en genser og en ring til 150 kroner til sammen kan ikke skade når jeg klarte å fullføre min aller første lab-raport. Jeg satt oppe til halv fem. Jeg vet jeg fortjente det! ha-ha

Det jeg har gjort idag ellers var å komme rett hjem fra forelesning. Jeg kollapset på senga! Døde rett og slett i mange mange timer. Så kom Andrew, en venn av Sorayya, vi bestilte Domio's pizza og rett og slett, døde sammen. Hele gjengen! 
Så det er vell dette dagen min har gått ut på stort sett! Livet!Q

Photo: Privat

Peace!!!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits