Lab-report

Jeg kan ikke tro at jeg ble ferdig med lab-raporten igår. Jeg var oppe til halv fem-halv seks isj og da jeg la meg så var ejg så trøtt at jeg ikke fant noe behagelig posisjon under dyna mi!! Jeg la meg også så sent at jeg ble dødskvalm! Etter nesten 24 timer forran en pc skjerm så ble jeg helt rar i hodet. Det siste jeg husker er at da jeg prøvde å konsentrere meg, fokusere blikket, så krysset øynene mine seg. Wow. Det var første smaksprøve på presset av dette året!! Og for ikke å snakke om innleveringen.
Ikke bare leverer jeg inn via blackboard, men jeg må levere inn en utskrift også, og når man gjør det så må man fylle ut et skjema som du får en kvitering på. Ok, det var mye! Men nå er jeg hvertfall ferdig!
Nå trenger jeg ikke bekymre meg før til neste innlevering. 

Nå: voksingPeace!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits