Resten av helgen

Igår så kom endelig Jack hjem igjen! Begynte å bli litt kjedelig her. Neida, jeg hadde Chris, på lørdagskveld så vi på fire filmer til sammen. Creep, The Tunnel, Dangerous Methods og I believe I can fly. Creep og The tunnel var helt ok, det er to skrekkfilmer, men etter alle de timene vi så på skrekkfilmer i kongegata, så er jeg blitt helt herda, og syns ikke noe er skummelt lenger. Dangerous Methods er filmen om Freud og Jung. Omhandler med Professor Jung og en passient som var gal, spilles av Keira Knightley... Hun er virkelig bra i den rollen! Kan virke litt sær i lengden!
  Uansett, igår så har jeg sittet å jobbet med lab-rapporten min, og nå tar jeg en kjeeempe liten pause for å skrive litt her. Igår så var jeg på Opeth konsert. Jeg vet ikke hva jeg gjorde der, jeg følte meg ikke helt hjemme, men hey, det var allright...  Men nå, tilbake til skolearbeidet!


Peace!!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits