Bra dag, bra dag!

Ahh, livet er fint akkurat nå! Jeg tenker ikke på raporten ejg må skrive på nå, jeg sitter med mine nye, dødsfine sko på, pappas marius-genser og jeg har akkurat bestil voksing time OG spaniatur med jentene! Ikke nok  med det. Men etter at jeg har skrevet minst en side av raporten så skal jeg kose meg med en kopp te, knekkebrød med brunost og November utgaven av engelske ELLE.

Livet kunne ikke vært bedre, men VENT, det blir det faktisk. For i januar er jeg ingen andre steder enn ALICANTE med jentene og jeg kan bare slappe av. Det ser ut til at det blir en bra avslutning på 2011 for meg, og for ikke å snakke om en bra start!

2 kommentarer

Kleinesen

11.nov.2011 kl.02:13

Det er absolutt ikke feil med sånne dager, kos deg :) Gleder meg til du skal bruke de nye skoene på byen. Jeg har ny, rød kjole. Da kan vi matche. Så må Frida ha noe rødt også, leppestift for eksempel!

Grethe Marita

11.nov.2011 kl.19:56

Kleinesen: Haha... Sånne dager er ganske så allright! Jaa...haha. Jeg kommer til å vokte over de so om de var barnet mitt!!!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits