You got mail

I got mail!!!!!! From AMERICA!!!! From SOLESTRUCK!!!  Har ventet spent i hele dag. Ventet på at jeg skulle bli fedig med første forelesning så jeg kunne komme meg hjem og hente pakken min!! Og da jeg kom hjem, gjett hvilket rom som stod skrevet opp på tavlen over de som venter en pakke, nemlig. J2A. My room!!

De er vakre! Men akkurat nå har jeg ikke mere tid til å skrive mere elle noe. Lager laks nå, så skal jeg tilbake på skolen. Jeg viser dere hvilke søtsaker jeg har fått senere!

 
Photo: Privat

Peace!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits