Rettsbesøk

Idag så har jeg egentlig hatt fri fra skolen, men siden jeg ikke fikk dratt å observert retten during the reading week så måtte jeg gjøre det før fredag, så dra dro jeg med ei fra klassen, Evelien. 
Forventning: Boring as hell
Men heldigvis så var det ikke så ille. Vi satt der i tre timer. Så ble det draaaamaaaa. Under den første saken så var det tre gutter på 19-23 års alderen som var siktet for ran og ulike slike ting. Drama begynte først da de fikk dommen. En fikk gå, han andre ble satt på prøve og han tredje måtte sitte inne, og han klikka! Begynte å banne og hyle, kjæresten eller moren eller noe begynte å gråte som bare det og vennene ble veldig sure og begynte å trampe  og banne høyt. han ene spytta på bakken og en annen ødela døra inn til rettssalen. Wow. Det var sjukt. Føltes som en film.

Sak nr. to
En kar som var siktet for assault ovenfor kjæresten, hva er assault igjen? Orker ikke google det nå. Men ja. Han var voldelig mot henne. Han fikk en bot på 100£ og besøksforbud osv. Var ikke så mye drama rundt det, men saken var jo ganske dramatisk da.

Sak nr. tre
Fikk ikke helt med meg greia, men siktede ble hvertfall sur på slutten og bare gikk

Sak nr. fire
en Øst-Europeer som hadde kjørt med et ugyldig førekort. Ikke særlig mer spennende enn det egentlig.


Jeg satt også å skisset rettsalen med folka. Dette er fra den første saken, og de siktede er ikke med på bilde, eller tegningen.

Peace!!!Én kommentar

Hung Le

08.nov.2011 kl.22:33

funny! ;3

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits