My name is...

Hei, jeg heter Grethe, er 19 år, snart 20, snart ikke tenåring mere, det skremmer meg. Jeg er født i Pedro Juan Caballero, Paraguay og vokst opp delvis i Norge delvis i Paraguay. Jeg har bodd i Norge siden sommere 1999 og flyttet til London for to måneder siden. Jeg har hele livet elsket kreativitet og ble satt på kunstskole tidlig, da jeg var sju. Jeg begynte å spille harpe da jeg var seks år og senere da jeg var ni begynte jeg å lære meg piano hos lærer. Jeg har en ganske normalt og frisk selvoppfatning og forhold til både kropp og sjel. Jeg trener så ofte jeg kan, og spiser riktig. Jeg er Vegetarianer og har vært det siden 1 januar 2008 (tror jeg) og har ikke spist kjøtt siden. Jeg liker å være vegetarianer, har ingen behov for å spise kjøtt. Hvorfor? Fordi det startet som et nyttårsforsett som skulle vare hele året 2008. Det klarte jeg fint, men det som skjedde var at etter det så hadde jeg ingen lyst på kjøtt mere, så jeg fortsatte. Det hjalp vel at jeg ikke likte kjøtt spesielt godt. (Jeg spiser sjømat).
Jeg har hatt bestevennene mine siden 2.klasse omtrent, vi koser oss sammen, og forholdet vårt har bare blitt bedre og bedre! Det høres ut som om vi er et par. Jeg kom til Kingston, London for to måneder siden for å studere psykologi og kriminologi. Det er ganske krevende, men jeg klarer det! Så før det så gikk jeg på Sandefjord vgs på Studiespesialiserende med formgivingsfag. Mange ganger så har jeg lurt på hvorfor jeg ikke har gått videre med noe kreativt. Men jeg elsker å ha kontroll. Derfor. 


Photo: Privat

Peace!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits