Waxing

Jeg driver å prøver å finne et sted jeg kan ta full voksing. Det er ikke så lett, i Larvik hadde vi havfren, enkelt og greit. Lå sentralt og man trengte ikke google det før man fant det. Her derimot. Jeg har googlet i over en time nå, og nå har jeg funnet et sted som ser greit ut, Pure Serenity Clinic. De tar £30 for Hollywood waxing som er det folk i Norge tror Brasilian er. Men brasilian skal egentlig la det være igjen litt på toppen av tissen. Haha. 
For full leg and Hollywood waxing koster det £50. Så det er ganske billig i forhold til Norge, der det kostet 500,- for "Brasilian" på Havfruen.  (50 pund er ca 450 kroner)
Jepp. Jeg gleder meg ikke, skal bestille time idag og det kommer sikkert til å gjøre grusomt vondt! 
Men hva jenter ikke gjør for skjønnheten!?
Men ja. Jeg så også at de hadde LOs Angeles wax, men hva er det? Jeg skjønner ingenting! Det er så mye forskjellig. 
Yeah...


Photo: We<3it

Peace!!!


Én kommentar

Angél

07.nov.2011 kl.19:53

:P

Du finner ikke engang posten i england! Et land som er basert på post! Jesus!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits