Kreativitet!

Hola hombre! Jeg fikk ikke vært kreativ igår, slik jeg ville. Jeg har ikke vært kreativ med maten engang. Så jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg plugget inn den eksterne hardisken min og fant masse gamle bilder fra gamle pc'n osv, det er ganske artig. Så der ble jeg litt kreativ. Jeg redigerte et par gamle bilder. De er ganske teite. Jeg liker veldig godt det siste bilde. 

Ok, jeg får vell fortelle hva jeg har gjort da, sikker ikke interesant i det hele tatt. Men jeg har redigert på varmen, kontrast, skygge og fargene. Også har jeg gjort ringen rundt irisen (den mørke ringen rundt "fargen" i øyet mørkere) Det gir også en effekt av at øynene mine er lysere! Men eyh, de er faktisk lysere i i lyset, det er jo ganske mørkt det bilde! Og det første bilde, jeg vet jeg prøver å babe meg skikkelig opp. Det er gode minner da, Alice som har tatt alle bildene, og den dagen var fad munny!!!!!   Dere skulle bare sett alle bildene som ble tatt!! 
 


Photo: Alice Guden Redigering: Grethe Marita

Peace!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits