FML

Just my luck. Akkurat i det jeg er framme på Penryhn Road (der bussen til hillsong står) så begynner den å kjøre.  Jeg løp etter og begynte å slå på bussen, som en idiot, men ingen så eller hørte meg. Så I guess I'll just relax home tonight! Det sucks, for jeg har ikke gjort så mye idag, så får jeg ikke gjort noe resten av dagen heller. Jeg har ikek så mange alternativer. Det er jo ikke så sent, så kan jo ta meg en tur ut å spise, eller så kan jeg fortsette å male på maleriet som jeg ikke har kommet langt på i det hele tatt. Har flere idèer til det da, så kan jeg legge inn mere musikk på ze i-pod og så kan jeg ta bilder osv osv. Jeg som sa jeg ikke hadde mange alternativer, det er heller det at jeg ikke orker, jeg mener ikke gidder. Det er så mye lettere for meg å bare sitte her å blogge. Eller ikke bare det engang, bare loke på internett. På lookbook.nu, på weheartit.com og for ikke å glemme facebook. 

Jeg sitter i skrivende stund å hører på Bring me the horizon, The Devil wears Prada osv. Tenkte jeg skulle skrive det, for det er i grunn ganske morsomt. Når sist hørte jeg på de? Det var vell i 2009 eller noe? Eller var det senere? Uansett, det er ikke akkurat den type musikk jeg nå ligger å slapper av til! 

Idag er jeg lat.Peace!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits