Lat Søndag

Det er deilig med late søndager. Idag våknet jeg sent, ikke at det er noe veldig stor forskjell fra resten av uka, men igår la jeg meg ikke så sent til en forandring. Jeg er full av inspirasjon idag! Jeg har lyst til å gjøre så mye. Men akkurat nå så skal jeg snart stelle meg. Det er søndag, det betyr at det er hillsong igjen. På onsdag var jeg også med Kingston hillsong Conectgroup og spiste på Nandos. Jeg vet hva du tenker, hva gjør en vegetarianer på Nandos. Men hey, de hadde et alternativ for meg og. Spiste en super digg veggie wrap med pommes frites og hadde Verdens beste limonade. Men maten var ittt sterk da, og jeg tåler jo ikke sterk mat i det hele tatt, så jeg følte jeg skulle dø. Men ja. 
Idag føler jeg også ekstra for å spise blåskjell. Men siden jeg ikke har noe, så får jeg varme opp resten av Paellaen og spise det før den blir dårlig.

Etter Hillsong tror jeg at jeg stikker en tur innom The Grey Horse, en Pub jeg var på igår, idag har de nemlig Jazz live musikk. Yep. Jeg koser meg. 

 
Photo: Privat

Peace!!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits