Gravid med rosa hår

Merkelig drøm, jeg vet jeg har mange merkelige drømmer der jeg husker masse detaljer og alle utvalgte (f. eks Chadi) vet hvor kjipt det er å måtte høre disse ordene: Jeg hadde en rar drøm i natt. Ja, men denne gangen så tok drømmen kaka. Jeg drømte at jeg var gravid. Men at some point i drømmen så skjer det noe, tror babyen sparker i magen min og noe skjer så han dør, det er en gutt forresten. Haha. Ok,  jeg husker bare at jeg står i B young med en eller annen og vi prater. Så skal de kjenne etter om babyen sparker, og det gjør han. Men etter det så skjer det ingenting mere. Jeg tenker ikke over det først, men så begynner jeg å få panikk og jeg føler meg ikke serlig bra. Jeg ringer mamma og ber om hjelp. Jeg kan se henne at hun står ved siden av fastlegen min, men når jeg ringer sier hun at hun ikke står med legen. Til slutt så får jeg overtalt henne og jeg kommer over der legen min jobber i en klesbutikk (hvorfor hun ikke ville hjelpe meg, er et mysterium) , hun tar en kikk på magen min og så sier hun at ser du denne gropa, det er noe galt. Desverre er babyen død. Så jeg faller sammen og gråter. Jeg husker bare at jeg  var hysterisk og hadde et panikkanfall. Så våknet jeg. Og jeg husker at jeg hadde så mange blanda følelser når jeg våknet. Jeg var litt av alt. Og jeg holdt på å gråte, nesten. 
Med andre ord, det var ikke noe koselig drøm.
Btw barn! Jeg har farget hele håret mitt rosa. Akkurat nå er det litt lilla-fuksya-isj, men etter et par vask blir det mere rosa. Og slapp av, siden håret mitt ikke er bleket så blir jeg ikke sånn permanent, hårfargen vil gå vekk etter hvert, men tuppene vil vell bli sånn litt lenger! Cool. 
Men nu skal jeg jobbe litt på labraporten min, så snakkes Cheetos!Peace!!
 

2 kommentarer

Maria Kristine

05.nov.2011 kl.11:07

Digger håret!

Grethe Marita

05.nov.2011 kl.18:07

Maria Kristine: Takk Maria <3

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits