Gingers

Jeg vet gingers ikke har noe sjel, og til tross for det har de en egen dag i året (Kick a ginger day) og de tåler ikke sollys osv (for dere som ikke skjønner, er dette ironisk). Men til tross for alt dette, så elsker jeg de! Jeg vil ha en ginger baby! Haha. nei, men jeg elsker rødt hår. Jeg har alltid hatt lyst til å bli ginger selv, men jeg kan ikke, jeg er ikke vakker når jeg er blek, jeg ser død ut. Som tidligere nevnt. Men det er så mange vakre ginger out there! Noen av favorittene mine (kvinner) er Adele, Alison Sudol (desidert numero uno, kjent som A fine frenzy), Ebba Zingmark (Svensk blogger), Drew Barymore, Florence Welch og Kate Winslet (som starte min forelskelse i gingers) og ikke minst er hun en av verdens mest sexy kvinner. Det er forsåvidt alle disse damene!
Jeg skulle ønske jeg kledde å være ginger.  Dette bilde er fra da jeg prøvde, det er vell ett og et halvt år siden nå, jeg var ganske bleik som dere kan se. Men damn, jeg vurderer å bli ginger igjen, men nå har jeg rosa hår, så la meg nyte denne fargen en stund til, så får vi se. 

(BTW! Hør på A fine frenzy - electric twist eller almos lover, oghør på Florence + the machines, og ikke minst, se Eternal Sunshine of the spotless mind med Kate Winslet i hovedrollen, den er litt rar, men du vil elske den, Kate er super i den filmen! Starring Kate Winslet og Jim Carrey)

 

 
Peace!!

2 kommentarer

Maud Helene

06.nov.2011 kl.16:39

Jeg har egentlig lyst til å farge håret rødt, men det er liskom så risky! Rødhårede kids er det søteste i verden, jeg vil også ha en...

Grethe Marita

06.nov.2011 kl.17:07

Maud Helene:Gjør der! Gjør det!!!! Jeg tror du hadde kledd det superbra!!! Og om du ikke liker det, så er det jo bare å farge det tilbake eller brunt eller noe?

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits