Bleik om vinteren?

Igår så vet dere stort sett hva jeg gjorde. Det som egentlig skjedde var at jeg ikke trente, men dro inn til byen for å tanne i det minste. Men jeg er så lat at jeg gidder ikke gå inn to ganger til byen på en dag, enda det tar 10-15 min å gå til solstudioet. Og nå er det på tide å jobbe litt på vinterfargen, for dere vil virkelig ikke se meg like blek som jeg var ifjor. Jeg blir nemlig ikke bleik, men mere transparent. Blodårene mine syns og jeg ser døende ut.
Dette bilde ble tatt julen 2009 med min ikke veldig fotogene katt (eneste i verden) og jeg ser jo ikke så veldig atraktiv ut heller at det gjør noe, men det er for å konstantere fakta, jeg kan ikke være bleik. Sånn som jeg er nå er det blekeste, og jeg må ta solarium, enten dere liker det eller ikke. Jeg fikk jo ikke bli så brun i sommer, vet ikke helt hvor sola ble av i Larvik. 

 

Peace!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits