Paolo Roversi

For dere mote slaver, kunst elskere og for dere som elsker alt som er vakkert, ta en titt på dette! 
Jeg snublet tilfeldigvis over Paolo Roversi, en Italiensk motefotograf. Og som jeg omtrent alltid gjør når noe tar så mye oppmerksomhet fra meg, jeg googler det. Og takk for wikipedia. Han har alltid hatt den lidenskap for fotografi, og som mange som følger drømmene sine, og gjør akkurat det de vel, så tar han helt fantastiske bilder. I mange av bildene kjenner jeg igjen mange modeller og skuespillere, så han jobber ikke bare med ukjente fjes, men også med veldig kjente!  Jeg elsker at bile har en slags vintage følelse, også elsker jeg at alt er så rart, på en måte. Det er ikke bare poseringer som er flaterende eller tatt fra modellens beste side. F. eks bilde nr 3, elsker det!   
Gir så mye inspirasjon og gleder. Jeg elsker å fotografere, og dette gjør det bare mer atraktivt!Photo: Google Paolo Roversi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits