GTL

Bare fordi jeg sitter hjemme alene, så gidder jeg ikke sitte hjemme alene! Så today it's time for GTL! Jeg tar å drar å trener nuh, så etter tanning så tar jeg meg litt lunsj by the riverside og vandrer litt rundt på markedet. Idag er det også et annet marked åpent. Hver søndag! 
Etter det så må jeg ta klesvasken, så vi snakkes! Idag er kamera mitt ladet, så jeg tar det med meg!
Dette er hva livet er! Det er heller ikke så lenge til skoene mine er her! Om jeg gleder meg! 
Er i et bra humør idag. Så kommer Jack hjem også, eller hit hjem. Så skal jeg på Hillsong på møte, om de arrangerer buss idag. Ellers så vet jeg ikke hvordan jeg skal komme meg dit!

Peace!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits