Fra Norge til Kingston og helt til andre siden

Ingenting er vell bedre enn å være norsk i utlandet. Spesielt når man ikke er på ferie og ikke får benyttet seg av mange av norges goder titt og ofte. Så hva kunne vell vært bedre enn å stå opp og spise brødskive med brunost og en stor kopp te? Herlig! Men det er bare ekstra godt fordi jeg er så langt hjemmefra. Og jeg kommer mest sansynlig til å bli så vant til å være her at jeg kommer til å savne kingston så snart det er ferie og jeg blir i Norge lenger enn et par dager. 
En rask oppdatering på litt forskjellig som har skjedd de siste dagene! Har hengt gnaske mye med Jack. Det er liksom blitt oss to, og resten av leiligheten har også funnet sine faste grupper. Bortsett fra det har jeg vært på skolen, jeg var såå død på fredagen, altså igår, men bare på skolen. Haha. For senere så var jeg på et halloween Party med Albana og Diana. Det var allright. Tok ikke noe bilde av kostyme mitt, men kledde meg ut som en bondage-chick,men sett bort ifra pisken og håndjærnene så så jeg mere ut som en 80-talls prostituert. Haha. Så En av Albanas venner osv kledde seg også ut så han så ut som Danny fra Grease. Så da sa jeg bare at jeg var Mandy. Så ja.
Vet ikke om jeg drar ut igjen idag. Sto opp og tok meg en tur til byen. Fikk skikkelig høst stemning, vandret rundt på markedet og kjøpte meg Paella til frokost. Så kjøpte jeg også litt småtterier til meg selv, og bursdagsgave til Chadi! Men han kommer jo aldri på besøk, hint!!!!


Photo: Diana

Disse skjønnhetene venter jeg på da! Neste skoene i sko hylla! Gleder meg! 
Night Walk by Jeffrey Campbell.

Men nå stikker jeg og lager meg innbakt paprika osv.
Peace!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits