Goodbye Norway!

Imorgen drar jeg hjemover igjen. Det er rart å kalle det hjemme. Det føles som et midlertidig hjem, det er jo det det er. Men her hos mamma er heller ikke hjemme lenger. Det er hjemme hos mamma, og det samme gjelder pappas place. Uansett. Jeg kommer til å savne dere folkens. Fikk møtt en del mennesker idag. Var i Sandefjord med Ilda, møtte Micake, Ranjan, Angel, Chris, Sarah og ikke minst Kari. Det var hyggelig å se de igjen! Det var en vakker bukett med noen av mine nærmeste! Jeg var også innom B Young og hilste på Henriette. Søte Henriette. 
Det ble tatt mange flotte bilder, men de er på Ildas kamera. Så da popper de vel opp på facebook etterhvert. Og bildene jeg har tatt, de jeg rakk å ta før kamera mitt døde de kommer opp imorgen, senest onsdag. 

Jeg elsker Norge, men akkurat nå er jeg forelsket i England, Kingston. Jeg kommer ikke tilbake for å bosette meg her igjen med det første. men ett år av gangen, og nå er det tre år som står for planen. Men det blir jo et gjensyn om to måneder ca når jeg kommer hemat til jul. Thumbs up. 

Peace!

2 kommentarer

Hanne

26.okt.2011 kl.02:34

Grethemor, var du i Sandefjord? Skulle ønske jeg visste det, hadde vært kos å ta en kaffe. Lykke til med innspurten av semesteret i London. Håper vi ses til jul :) Klem Hanne

Grethe Marita

29.okt.2011 kl.19:22

Hanne: Heeei. Ja, men var der bare en kort stund. Satt på første og satt med ganske mange folk, hadde jeg hatt mobil så kunne vi ringt hverandre! Men tiden flyr, så vi ses jo til jul, helt klart! :)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits