Sandefjord, see ya!

Kids. I'm loving being here...on vacation. Haha. Nei, men seriøst. Jeg sa jeg var lei Norge, jeg flyttet ut for en grunn, men det betyr selvfølgelig ikke at jeg ikke savner menneskene her. 
Hva har jeg gjort idag? Jeg har slappet av, vært med Aida og Ilda. Var hos pappa og spiste middag. Når Aida dro tilbake til Oslo så tok jeg meg en tur til Angel, men han var ikke hjemme. Typpisk. Så da dro jeg en tur til Madelen og Chris. Hadde ikke sagt ifra, så da banket jeg random på og gjett om de ble overrasket!! Elsker å overraske andre! (Thumbs up).

Ok...What else? Jeg har hengt på Peppes Pizza med Ilda. Så nå er jeg hjemme hos mamma og slapper av med Empanadas og mah baby, Mitchi. She looks so funny. Hun har sånn tvangstrøye-isj ting på for å ikke sleike opp stingene på magen. Fin! 

Ok, for dere som lurer. Imorgen er jeg i Sandefjord hele dagen. Hvis dere vil ha tak i meg så sjekker jeg face imorgen tidlig. Jeg har et nytt tlf nr, så det nytter ikke å ringe på det gamle! Men ja. 

Peace!!

2 kommentarer

Jonas Bech

24.okt.2011 kl.00:36

kos deg :)

Grethe Marita

24.okt.2011 kl.13:16

Jonas Bech: Gracias!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits