Norway, yyeah

Hei. Her kommer det!! Jeg er i Norge! Jeg sitter i skrivende stund hos Frida i Oslo og slapper av!! [dette ble faktisk skrevet da jeg var hos Frida] men nuh er jeg altså ikke det lenger. Igår så var jeg og feiret Oliver Lisandro. Navnefest, eller velkommen til verden fest som Lena så fint sa det! Det som suger er at kamera mitt gikk tom for strøm akkurat når jeg skulle knipse det første bilde. YYYY!!!!  Jada. Men jeg stjeler nå pappa sinebilder så har jo Lena tatt masse bilder. Så no stress. Det blir desverre ingen bilder med i dette innlegget da.

Jeg kan jo fortelle litt. Jeg har savnet Norge. Seriøst mye faktisk. Men bare noen ting. Ikke alt! Som for eksempel høst stemningen som er her. Ikke som i England. Og bladene er mye mere fargerike her. Regnet og spesielt vinden i Larvik har jeg ikke savnet! Men å ikke måtte lage egen mat har jeg savnet da. Spesielt fisken til far. Sove i egen seng. Slappe av og ikke gjøre noe, ikke stresse med noe. Men samtidig så har jeg blitt så vandt til livet i Kingsto, at jeg merket etter førstedagen  da jeg ikke fikk sove at jeg savner å kunne gå å sette meg på kjøkkenet og  sitte å prate med en eller annen helt til vi ble trøtte. jah...  Jeg får det til å høres ut som om jeg ikke skal tilbake. Men heldigvis/uheldigvis skal jeg det. Jeg får heller ta med megalt jeg savner. Brunosten, vannet, vennene og Mitchi! Det hadde vært allright!

Uansett, nå har jeg ikke mere tid. Gidder ikke bruke tiden min jeg har her forra pc'n. Skal ta sol nå, så skal jeg ut å vandre. Hvem vet hvem som får seg en overraskelse! Om du skal ha tak i meg, ring Ilda eller Aida!

Peace!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits