Koffein

En dag igjen kjære godtfolk! Hm... ja. Idag klarte læreren å drepe all koffein jeg hadde i kroppen. Jeg vet jeg ikke skulle starte å drikke kaffe. Men jeg har tatt meg en kopp kaffe Mocca hver dag den siste uka. Vurderer nesten å gå på ekstra koffeinpiller! Det hadde vært noe. Men om noen lurere på hvorfor jeg ikke starter med å drikke kaffe permanent, se filmen, over the hedge. Ehm...
Jeg føler også for å fortelle alle sammen hva jeg skulle si er. jeg må lære meg en sang til lørdagen også, så må jeg lære meg å spille den på piano... hm...that sucks. 

Vell.... skal tilig opp imorgen, så snakkes.

Peace!!

2 kommentarer

Simen

21.okt.2011 kl.12:42

Hvor blir det av hemmeligheten?

:))

Grethe Marita

24.okt.2011 kl.13:15

Simen: Hemmeligheten var ar jeg kom til Norge! tihi! hahaha...det var ikke noe mere enn det!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits