Stemmer. Ingenting å gjøre. Luft.

Jeg har nå hatt blogg.no post siden åpen i to timer om ikke mere uten å ha skrevet ned noe som helst fornuftig! Uten å ha skrevet noe som helst faktisk! Jeg har kastet bort dagen på å sove til nesten to, gå meg en tur i byen. Dagen har vært helt fatastisk, så angrer på at jeg ikke har vært mere ute. Men Jack har vært syk idag. Så har lekt mamma og passet litt på han. Selv om han nekta å ta de faktastisk norske paraceptene jeg hadde. Vell. Vi så i på Shrek the third, og sånn bortsett fra det så har jeg ikke gjort noe fornuftig, at all. 
Jeg har skrevet litt, så latt det ligge, skrevet litt mere osv. 
Jeg kjøpte ikke engangskamera som planlangt. Jeg kjøpte derimot en saks og guava juice. Ja, når man ikke har Tine Guava og hvit te is-te så må man jo ty til andre godsaker. 
Jeg har kjedet meg en del den siste timen. Lurer på om jeg skal farge håret? 

Idag så har jeg også vært svært populær. Jeg blir stadig spurt om jeg har det bra, om jeg trives i England. Svaret er hver gang, om jeg gjør? Det er den beste beslutningen jeg noen gang har tatt!  Angrer ikke et sekund, jeg koser meg her! Dette er nå hjemme. Ikke der, her. 

Jeg gleder meg til å besøke Norge igjen, ikke misforstå. Men det er mere for å se igjen de jeg er glad i! Gleder meg til å sitte å le med gode venner igjen. Det er ikke noe jeg elsker mere. 
Forresten, er det noen som har idè til en sang som passer til navnefest? 
Jeg har bare surret idag, akkurat som jeg har surret med dette innlegget. Jeg lurer noen ganger på hvor mye bloggere som blogger flere ganger om dagen gjør i løpet av den dag. Har de tid til å gå på do?? 
Peace!!

3 kommentarer

Hanne

19.okt.2011 kl.00:33

Du er vakker, Grethe :) Når kommer du på besøk til Sandefjord igjen? Klem Hanne

Grethe Marita

19.okt.2011 kl.00:59

Hanne: Aww! Takk Hanne! Du er en vakker blomst selv! Jeg vet ikke, blir vell til jul en gang. <3
Fine bilder, Grethe! :-) Håper du har det bra! :-)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits