Vintage feeling og hemmeligheter


Hei. Det er tirsdag idag, men det føles ut som helgen. Jeg sov utrolig lenge idag, men jeg kom ikke hjem før sent heller da...Var å sjekka ut en punk-bar. Not very good. Det var alt for mange folk og musikken...de spilte Ricky Martin Q Ikke bare det, men det var nesten ingen ikke-hipstere der. jeg bare gikk rundt og var irritert, why? Bcause they are el mucho stupido!!! Uansett...
Jeg skal begynne å kjøpe meg engangskameraer. Det blir så flotte bilder ut av det.  Planen for idag er vell å vandre rundt. Prøve å finne gave til Oliver Lisandro og ta en kaffe. (Ikke starbucks, de har ikke den beste kaffen) MEN! Den beste sjokoladen finner du der. Har sikkert nevnt det før, men Hot Signature Chocolate! I hjertet mitt! 

Jeg stikker på Clas Ohlson og kjøper meg enda et engangskamera og om to dager skal jeg fortelle dere en stooor hemmelighet! 


Photo: Peivat (Clas Ohlson engangskamera)

Peace!!

2 kommentarer

Vanja

18.okt.2011 kl.21:45

hemmelighet sa du?

hhahah

Grethe Marita

19.okt.2011 kl.00:58

Vanja: Patient!;)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits