#2 idag

Jeg føler meg lykkelig idag. Veldig egentlig! Alt går bra! Jeg har min kjære lommebok i godt behold igjen, og det eneste som mangler nå er at jeg lager meg noe god mat. 
Jeg har vært flinkere enn jeg trodde jeg kom til å bli når jeg flyttet hjemmefra. Takket være påtvunget godt kosthold hele livet så merker jeg at jeg er ganske bevisst på det selv, selv om jeg ikke innså det da mamma tok seg av foret. 
Jeg ville gjort mamma og pappa stolt! Jeg lager fiskeretter, selv om resten av leiligheten ikke er like henrykt over det, fordi det da lukter fisk over hele kjøkkenet. 
Jeg har laget grønsakssupper, salat og til de dagene jeg har vært ekstremt lat og sugen på drittmat, har jeg laget meg mozarella pizza. Det er vell det mest usunne jeg har hatt her. Jeg kjøper til og med ordentlig grovt brød og knekkebrød. Jeg baker boller og focaccia. Og idag står Gratinerte Brokkoli på menyen. Men siden jeg ikke hadde noe brokkoli, så ble det gratinerte grønnsaker. Super digg, tok meg alt for lang tid. Men var veldig mettende!

Photo: Privat

Peace!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits