Mistet passet!

Jeg vet jeg suger til å holde det jeg lover, eller gjøre det jeg sier da. Jeg tok aldri bilde av kjolen. Orket ikke. Jeg er et en lat person!  Hjemmefesten var kos den. Det ble et vors hos Diana og Albana først, så dro vi til Arjeta. Det var en del folk der. Men jeg var den minste. Masse greier som skjedde. Ingenting som er verdt å fortelle om. Bare random fest-ting? Vet ikke. Jeg kom ikke hjem før halv tre, tre tiden og sov ganske lenge dagen etter. Jo! Dette er verdt å fortelle om. Jeg mista lommeboka mi. Mistet den rett utenfor hos Albana og merket det ikke før da vi skulle dra. Siden jeg er så vant til å miste lommeboka mi så tenkte jeg at det ikke var så big deal. MEN! så kom jeg på at jeg hadde passet mitt der. . . . det suger. Så derfor satte det en lite bremser på festhumøret. Jeg var ganske rolig og bare vandret rundt i huset for meg selv stort sett og selvfølgelig ble jeg kjent med nye mennesker!  

Så skal du høre! Som den rolige sjelen jeg er tok jeg ikketapet med panik, men ventet rolig. Dagen etter dro Sorayya og meg en tur for å se etter den igjen, ettersom det var mørkt da jeg mistet den og jeg kanskje ikke så den da jeg lette. Men neida, den lå ikke gjemt noen sted. Så da dro vi til politistasjonen for å spørre om en god sjel ikke har vært så snill og levert den inn. Og joda!! Den var levert inn! Men pass, hvert eneste kort, hver eneste pund og hver enste kvitering lå der. Så flaks hadde jeg! Utrolig glad for det! Når det kom til passet så ble jeg mest stressa fordi jeg trodde jeg ikke skulle få reise tilbake til Norge om ca to uker!


En morsom spøk blandt oss her, jeg var nesten mere redd for at hvis den var steljt, at folk skulle se passbilde mitt. Haha, jeg ser ut som en goth.


Dette er min kjære lommebok. Den er ikke så viktig, primark shit. Innholdet var viktigere.
Hva jeg har lært: Ikke nødvendig å ha med passet rundt lenger ettersom jeg nå har gyldig id og ikke trenger passet lenger. 

Nu stikker jeg til the riverside og setter meg og kjøper meg en fersk Focaccia og lemonade og koser meg i sola. Hvordan har dere det i Norge? problem? (derpface)...

Peace!

2 kommentarer

Maud Helene

17.okt.2011 kl.23:02

Herregud, det er det fineste passbildet jeg har sett!

Grethe Marita

19.okt.2011 kl.00:58

Maud Helene: Haha, det kan du ikke mene!? Jeg ser ut som en gother

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits