It's back bitches!

It's back bitches! Etter lange tre måneder så har jeg endelig fått surret meg til å ta vertikal labret'en på ny! Er ganske så fornøyd. Betalte bare 300 kroner! Ikke så dårlig det. Det betyr at jeg fort kan bli et piercingtryne igjen. Det er ikke bra, men slapp av. Jeg vil heller ha meg et nye par sko. 


Vell, faktisk så er jeg litt irritert, for tror nemlig at den er litt sjeiv, og det er ganske teit!! Jeg får se npr hevelsen har gått ned, men om ikke, så tar jeg den ut og tar den på nytt....igjen.. QQQ Men da vil det ikke være noe arr av den nye, og da ber jeg henne prøve å treffe akkurat der hvor den gamle var.  
Men nu skal Jack og meg lage Enchiladas. Kos. Btw, har funnet en supersøt Vintage butikk. Kjøpte meg verdens søteste genser! Jeg tar bilde imorgo. Peace!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits