On deep water

Idag våknet jeg fra søte drømmer fordi brannalarmen gikk. Hurra! Det var en test, tidlig, altfor tidlig. Jeg vil helst ikke nevne tiden, dere vil bare bli sjokert. Så, det var ganske kjipt, fordi jeg visste jo ikke hva som skjedde, så jeg som sover nesten naken måtte bare skynde meg og ta på meg noe klær og komme meg ut. Og når jeg akkurat har stått opp fungerer ikke det så bra. Egentlig pleier jeg å dra meg litt i senga først, så sitter jeg på sengekanten og blir levende til jeg orker å reise meg for å ta på meg noen kleder. 

Jeg måtte stå ute i kulda i hele 15 min, det føltes hvertfall så lenge. 
Så når vi endelig fikk gå inn igjen gikk jeg tilbake til den varme senga mi. Jeg krølla meg inn i hjørne og sovna like raskt som ellers. Jeg hadde en ganske rar drøm også da jeg sovna igjen. Det var akkurat som om jeg drømte det som akkurat hadde skjedd, men med ekstra episoder. Jeg lå og sov, brannalarmen gikk, så kommer en av samboerne(<-haha, samboer) inn og roper at det brenner, men istedet så kommer han inn og legger seg ved siden av meg, jeg bare...ehh, what are you doing? Så sovner vi begge til han våkner fordi han må til en forelesning, da kommer en annen inn døra og sier at det har flyttet inn en ny en over oss, en norsk en, og det er Sondre. Jeg skjønner ingenting. Så ser jeg ut av vinduet mitt og der er Jack og Sondre og prater. På norsk. De enste norske ordene jack kan er ulv og mjød. Metal! Haha. Så løper jeg ut od der er det plutselig mange hundevalper som Sorayya har tatt med seg inn. Det skjer så mye annet, f. eks er en barndomsvenn i drømmen, som jeg hverken har snakket med, om eller tenkt på på mange år. Sykt merkelig. Ja, det var dagens drøm. Jeg drømmer ganske mye, og det kan Chadi bekrefte. Men det er noe rart som skjer i hodet mitt. Føler jeg er på dypt vann. 

Har dere foresten også hørt den nye sangen til Florence + The machine? Shake it out. Cool. Så vil jeg bare si at katten min ligger på opperasjonsborde idag. Hun ble gravid og så kom aldri kattungene, så når tiden var inne blødde hun bare mye, så igår så var mamma hos dyrlegen, og hun hadde bare en kattunge i magen, som var død. Så jeg håper alt går bra med Mitchi. Det er katten min.
Peace!Stikker ut å jogger før jeg tar meg en tur til sentrum. 

4 kommentarer

Maud Helene

11.okt.2011 kl.18:41

Den drømmen var rimelig spesiell! Kanskje den betyr at du har lyst til at noen skal komme å legge seg med deg i senga... Hvordan er studiene forresten? :-)

Grethe Marita

11.okt.2011 kl.20:08

Maud Helene: Hahaha...neeei, jeg hater å sove med folk, jeg får klaus! :P Studiene går kjempe bra! Koser meg, men samtidig så strever jeg får å følge med!!:)

Hanne

12.okt.2011 kl.13:06

Hei søtnos! Kjenner til det med rare drømmer, har dem ca hver natt. Håper du ellers har det fint, er så sinnsykt misunnelig på deg som bor i London ;)

Grethe Marita

12.okt.2011 kl.14:45

Hanne: Wazzaaa... Jaa, jeg drømmer altfor ofte, og husker alt hver eneste gang. Jeg har det supert! Skal på Lykke Li konsert 1 november i Camden!! :D Hvordan er Sandefjord?

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits