Ultrafiolette stråler fra månen

Jup, jeg er kanskje Norges største frysepinne, men engelskmenn overdriver. Det er ikke i nærheten så kaldt her som de skal ha det til. 
Litt om igår, jeg og en fra leiligheten dro ut på byen. Egentlig skulle det være en J2 crew night out, men det endte opp med at ingen bortsett fra meg og han ene ville/kunne osv. Men det var allright. Vi bare vandret rundt hele tiden, tok oss et par shots, et par drinker...ja, det ble vell mere en et par. Men det var gøy. jeg liker å henge med han, det skal godt gjøres å være klein med han. Uansett, idag så skulle jeg egentlig til central London, men pst... det ble det jo ikke noe at. Jeg vil legge meg ned, men hodet mitt snurrer, fortsatt. Så da har jeg egentlig bare tatt frem malingen, så da maler jeg litt. Samtidig som jeg hører på litt musikk. Idag, eller nå ble det visst Rock-isj. Det er lenge siden. 

Og ja, jeg vet det er en random overskrift. Jeg kom ikke på noe passende. Hm...jeg føler meg klein idag. Snakkes. 


2 kommentarer

12.okt.2011 kl.19:46

Du er jo ikke norsk.. du er jo fra MEHIKKKÅ! <3

Grethe Marita

13.okt.2011 kl.00:54

Anonym: Denne er enten fra Mag (most likely, eller Erlend!) Uansett...takk <3

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits