Should I, or should I not?

Jeg vet jeg liksom skal leve som en fattig student nå. Men det betyr jo ikke at jeg ikke kan handle noe, det betyr bare at jeg ikke kan handle alt lenger. Jeg har betalt skolen, jeg har betalt hele leia for rommet ut året og det eneste som mangler nå er...vell, ingenting. Jeg lurer veldig på, siden jeg har vært så flink, om jeg skal kjøpe skoene jeg har siklet etter så lenge, eller "lenge" men i sko-år, er det lenge!!!

Jeg har ønsket meg heel-less shoes såååå lenge, og endelig så har jeg faktisk penger til å prioritere dette kjøpet, det eneste er at jeg har instilt hodet mitt i studentmodus, så jeg tenker så praktisk, hm, should I? Er det så lurt, blah blah. Men disse, de er enkle, sorte og kan gå til hva som helst. Og jeg kan faktisk ikke helt enkle sorte sko. Hm... 


Det er Nighwalker av Jeffrey Campbell, my shoelover numero uno!

Peace!
 

2 kommentarer

fridanordby

07.okt.2011 kl.11:44

Synes du skal unne deg de, Grethe! Hvis du klarer å gå på de;p Hehe

Grethe Marita

07.okt.2011 kl.13:20

fridanordby: Haha, tror ikke det blir noe problem, deselges jo, og det er jo sko, så må jo være mulig å gå med de ;) Jeg er veldig fristet!!!!

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits