Årets første prøve

Jeg har akkurat stått opp, jeg gjør meg mere klar til årets første prøve i Psykologi. Det er ikke så vanskelig, men greit å ikke være den dårligste. Prøven er om psykologiske research methods. Så jeg må bare lese en module handbook, så er det i boks. Men ikke misforstå, jeg har allerede lest kjempe masse!!!   
Bortsett fra det, jeg tok også den første klesvasken igår. Det var sykt masse. To store poser, fordi jeg har vært her i to uker og ikke vasket før nå. Men jeg trodde også jeg hadde lite klær, helt til jeg får det rene inn i skapet mitt, og finner ut at det nesten ikke er plass. Ja, det er mindre plass i dette skapet enn det hjemme, men likevell. 

Jepp, på fredag var jeg på warmparty hos Albana, det var veldig gøy, spesielt gøy var det også når jeg kom hjem. jeg skulle vasse i elva, så klarer jeg å tryne, i den fine kjolen min. Jaja, jeg hadde heldigvis tatt av meg høyhelene. 

Men nå må jeg fortsette å lese. 
Peace!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits