The Coconut

Hei, nå er det en stund siden jeg har fortalt om heldige England! Dette er også et request fra Hanne. Så, here we go:  De siste dagene har jeg kommet meg igjen etter sykdom, jeg har fortsatt litt vondt i halsen, men det gjør ikke noe. Så lenge jeg ikke får de vanlig hosteannfallene mine, det hadde ikke vært kult midt i en forelesning. Ganske flaut egentlig. Jeg har blitt kjent med flere klassekamerater. Hurra! No longer a loner! Og de har jeg blitt kjent med fordi jeg har hatt snusen framme. Enten er de nyskjerrige eller så er de norske og vil bomme en. The perfect friendmaker!

Hverdagen ellers har gått i filmkvelder på rommet mitt, vi har sett litt av hvert, og vi har funnet ut en del ting om hverandre, som for eksempel at gutta i leiligheten er ekstremt redde for skrekkfilmer. Haha. Vi har tatt oss kosekvelder på pubben rett rundt hjørnet, The Coconut. Jeg har rett og slett bare kost meg. 


Chris


Jack


Chad


Adam


Chad

Chad og Sorayya


Chillin' at the pub.

Videre planer for dagen er enda en forelesning fra to til fem, så drar jeg en tur til byen for å ta en kaffe med Albana! 

Peace!

5 kommentarer

Angél

29.sep.2011 kl.13:35

Har de luckys i Uk?

sigita

29.sep.2011 kl.13:38

fin blogg :)

Grethe Marita

29.sep.2011 kl.14:15

sigita: Tusen takk! :)

Grethe Marita

29.sep.2011 kl.14:15

Angél: Det har de!

Hanne

02.okt.2011 kl.17:10

Why thank you! Godt å høre at du koser deg, vi ses nok snart :)

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits