Sykdom

Idag våknet jeg syk, vondt i halsen og litt feber! Det suger, planen idag var å dra på kaffe-date med en ny venninde, så skulle jeg på Hillsong Church i London! Men neida, det får jeg jo ikke, når det eneste jeg orker er å løfte fingrene mine for å skrive, og blunke. Men så vidt. Det er kjipt å være dårlig i utlandet. Vannet fra springen her frister ikke, det er ikke akkurat Farris, og så er jeg sulten, what to eat. Og ikke nok med det, jeg burde egentlig også dratt ut å handlet noe mat, for det er ganske tomt nå.
Igår brukte jeg faktisk hele dagen på å se ferdig alle episodene fra Jersey Shore sesong 4. Hjernedød underholdning! Elsker det på late dager. 

Jeg vet ikke helt hva jeg vil gjøre idag, jeg orker jo egentlig ingenting, og jeg vil dra til Hillsong Church, men jeg kommer helt sikkert til å være døende. Så jeg har egentlig ingen andre mulighetere enn å bare være her, recover og slappe av. Tror jeg lager te.
Imorgen er det foresten første skoledag, jeg gleder meg, har jo vært på induction dagene og freshers fear, men nå begynner det på ordentlig! Wish me good luck! 


 

Peace!!

3 kommentarer

Hanne

29.sep.2011 kl.10:52

Flere innlegg, nååå!! Trives du? Mulig jeg stikker en tur til London i oktober, håper du har litt tid da. Skal bo hos ei venninne :)

Grethe Marita

29.sep.2011 kl.12:24

Hanne: Haha, ok, skal blogge NUH med en gang!!! Jeg har helt sikkert tid, kommer ann på når i Oktober! Jeg skal til Norge helga 21-23 oktober! :)

Hanne

29.sep.2011 kl.12:28

Hm, jeg aner fortsatt ikke når det blir. Må nemlig få feriepengene mine først (ja, bare bittelitt på etterskudd), men så fort jeg ha de bestiller jeg flybilletter. Blir vel en fire dager eller noe, men håper det blir andre eller tredje uken. Vi ses når du kommer hjem en tur, oppdater bloggen med livet i London nå!! :P

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits