London day

Rask oppdatering! 
Dagene har fulle av ingenting, og jeg elsker det! Jeg har fått meg en god gjeng her i leiligheten. Vi har vært ute hver dag omtrent, og det har vært kjempe gøy! Ting er jo så billig her, så jeg har ikke hatt problemer så langt med å handle, omtrent hva jeg vil! 

På tirsdag var jeg igjen i London sentrum, møtte Silje, kusine fra Norge som har bodd der i noen år. Vi var på et marked som visstnok er veldig hyped og spiste middag, bestilte en deilig sjømattalerken, jeg elsker bleksprut og blåkjell! Så var vi på noen utstillinger. På den første var det ikke lov å fotografere så da forteller jeg heller litt. Kunstnereren hadde liksom bygget opp Krypton (planeten superman er fra), men etter at den liksom skal ha vært ødelagt. Det var veldig kult! Masse spennende! Så dro vi på Tate Modern, som er en av de største kunst museumene her, og gjett om det var kult. Det var rett og slett bare fem etasjer med kunst. Så mye fett, de hadde til og med Warhol, Picasso og Much! Digga det! Følte meg veldig hjemme akkurat der! 
Her er Silje, på vei mot Tate Modern.
Et maleri av, guess who!? Picasso! 

Ok, jeg kommer tilbake og forteller litt mere om andre spennede dager, nå vil jeg egentlig bake noe. Noe gjørbakst eller noe. Jeg vet, hva skjedde med meg som ikke eide en eneste skills på kjøkkenet! Nå er jeg plutselig all mum-isj! Jeg er også veldig sunn... bare så det er sagt, har laget meg ordentlig middag hver dag og ordentlig frokost, ikke minst! 

Peace!

4 kommentarer

El loco

22.sep.2011 kl.17:54

Så fine bilder. London by er så perfekt! Gleder meg til å besøke deg. Savner deg veldig! Klem Frida (el loco)

Marita

22.sep.2011 kl.18:26

Kjempegøy å følge med på hvordan det går med deg i storbyen:)

Gleder meg til å komme på besøk!

Masse klemmer:)

Grethe Marita

22.sep.2011 kl.22:19

El loco: Takk! Ja! London er pretty allright! Savner deg maaassse også!!<3

Grethe Marita

22.sep.2011 kl.22:19

Marita:Kult! :) Gleder meg til å vise deg rundt også!! Klem! <3

Skriv en ny kommentar

Grethe Marita

Grethe Marita

19, Larvik

Jeg er avslappet og livlig. Jeg gjør akkurat det som passer meg og har sjeldent planer, men samtidig er jeg alltid fullbooket. Jeg har gode venner som tar vare på meg, og jeg prøver så godt jeg kan på det samme. Disse gode vennene er grunnen til at det skjer noe som helst i hverdagen, og ellers så er det mote, kunst, litteratur og musikk som interesserer meg og er det jeg skriver om, som oftest. Jeg bruker bloggen som en slags dagbok, terapeut eller en måte å bare tømme hodet mitt på, og fylle det opp igjen med gode idéer fra internettet! Og jo! Jeg bor og studerer i England, London! Og trives veldig godt med det.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits